Linkek a témában:
Burgonyaleves
Burgonyaleves - A burgonyát és a gyökérzöldségeket megpucoljuk, majd egyformán apró darabokra vágjuk...
Joghurtos burgonyakrémleves
Joghurtos burgonyakrémleves: Hozzávalók: kb. 50 dkg burgonya, 2 ek vaj vagy olíva olaj, 1 póré/vagy újhagyma, 2-3 ek száraz fehérbor (el is hagyható), só, bors, frissen reszelt szerecsendió, kis pohár joghurt, hús alaplé, petrezselyemzöld, étkezési keményítő, ha szükséges a sűrítéshez
Kolbászos burgonyaleves
Kolbászos burgonyaleves: A zöldségeket megtisztítottam, majd felkarikáztam, illetve kockáztam (a krumplit), a hagymát egyben hagytam...
Krumplileves
A krumplileves az legyen krumplileves. Hogy ennek mi értelme van, igazából soha nem értettem..
Tárkonyos burgonyakrémleves
Tárkonyos burgonyakrémleves: Az apró kockákra vágott burgonyát teljesen puhára főzzük annyi vízben, hogy kb. 1-2 ujjnyi legyen a krumplik felett, ehhez hozzáadjuk az aprított vöröshagymát és fokhagymát is...
Tejfölös krumplileves
Tejfölös krumplileves: A krumplit megpucoljuk, megmossuk, kockára vágjuk...
Meghatározás
Burgonyalevesek: Burgonyakrémleves pirított baconnel, Burgonyaleves, Burgonyapüré levesek, Joghurtos burgonyakrémleves, Kolbászos burgonyaleves, Krumplileves, Magyaros burgonyaleves, Mustáros krumplileves, Nyári krumplileves, Tárkonyos burgonyakrémleves, Tejfölös krumplileves