Hirdetés

leves.lap.hu / Szárnyas leves

Szárnyas leves

Alföldi tyúkgulyás: A megtisztított tyúkot - beleértve máját és zúzáját is - feldaraboljuk, és sóval megszórjuk...

Aranyló tyúkhúsleves : A zöldségeket megtisztítjuk. A vöröshagyma és a fokhagymagerezd héját nem távolítjuk el, csak a végeit vágjuk le...

Aranysárga tyúkleves királynő módra - A tisztított, kizsigerelt, konyhakészre előkészített tyúkot nagy leveses fazékba teszem..

Zöldségekkel dúsított csirkeleves gerslivel

Csirkeaprólék-leves - Ez most sikerült - A csirke farhátat összedaraboljuk, feltesszük főni...

Házias csirkehúsleves - Egy nagyobb lábasban közepes lángon felmelegítettem az olajat, beledobtam a húsokat, három csipet sót....

Mossuk le hideg vízzel a szárnyast, majd vágjuk darabokra...

Gyógyító galambleves: Felteszem a húst hideg vízben,közepes lángon

Hédervári galambleves: A leves készítéséhez öregebb galambokat válasszunk, mert csak ennek a húsa alkalmas tartalmas, jó ízű leves készítésére...

Húsleves csirkeszárnyból: Ez az a leves, amit talán a legegyszerűbb elkészíteni.

Kacsaaprólék leves : A kacsáról leeső bőröket, hájakat kisütöm, a kacsatepertőt ebéd előtti "üdvözlőfalatok" gyanánt félreteszem

Kacsahúsleves: A nagy hájakat leszedem, a kacsát feldarabolom és hideg vízben elkezdem főzni. Ha felforrani látszik, azonnal leveszem a lángot (ne zubogjon, mert zavaros lesz), a keletkezett habot többször leszedem...

Kakashúsleves: A csirkehúsokat megmostam majd egy nagyobb fazékban feltettem főni hideg vízben...

Pulykamellragu leves : A húst és a zöldségeket apróra vágjuk, olajon fedő nélkül, olajon megpároljuk.

A húst megmossuk, felöntjük 2 liter hideg vízzel, felforraljuk....

Tárkonyos csirkeragu leves: A csirkemelleket, és a répákat, zellert felkockázzuk...

Tárkonyos pulykaragu leves: Az egészet azzal kezdjük, hogy vajon finomra vágott vöröshagymát pirítunk.

Tyúkhúsleves: Fazékba pakoltam az aprólékját, a szárnyát és a farhátat, rengeteg zöldséget tettem mellé...

A konyhakész tyúkot egy nagy fazékba tesszük, és annyi hideg vizet öntünk rá, amennyi bőven ellepi.

A tyúkot "alkatrészeire" bontottam, alaposan megmostam. A lelógó bőröket és a szép sárga zsírokat leszedtem róla; ezeket kisebb darabokra vágtam..

Hirdetés
Meghatározás:

Szárnyas levesek: Alföldi pulykaraguleves, Alföldi tyúkgulyás, Aranyló tyúkhúsleves, Csirkeaprólék-leves, Csirkeleves, Csirkemelles-zöldséges leves, Csirkeaprólék-leves, Csirkeleves, Csirkemelles-zöldséges leves, Gyógyító galambleves, Hédervári galambleves, Kacsaaprólék leves, Kacsahúsleves, Kapros csirkeraguleves, Sáfrányos gyöngytyúkleves, Szárnyas aprólék leves, Tárkonyos szárnyas leves, Tyúkhúsleves tojásos-citromos mártással, Újházy leves, Újházy tyúkhúsleves, Zöldséges csirkefrikasszé

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szárnyas leves
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés