Linkek a témában:
Káposztaleves
Káposztaleves: A kockákra vágott hagymát, virslit megdinsztelem az edényben, ráteszem az apróra vágott káposztát és felöntöm vízzel..
Kelbimbókrémleves
Kelbimbókrémleves: A kelbimbót megpucoltam, a külső leveleit leszedegettem. Egy fazékba odatettem a kelbimbót, a vöröshagymát, fokhagymát és a karikára vágott sárgarépát.
Kelbimbó leves
Kelbimbó leves: A felkockázott húsos szalonnát zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát és a kelbimbót. Felengedjük kb. 1,2 - 1,5 liter vízzel, hozzáadjuk a leveskockákat, sózzuk, megszórjuk frissen őrölt borssal és jócskán majoránnával...
Kolbászos kelkáposztaleves rokfortos tejföllel
Kolbászos kelkáposztaleves rokfortos tejföllel: A kelkáposztát ujjnyi széles csíkokra vágtam, a hagymákat finomra aprítottam...