Linkek a témában:
Bográcsgulyás
Bográcsgulyás - A bográcsot hideg zsírral kikenjük, az aljára tesszük a csontot, erre egy réteg felkockázott hús kerül...
Gulyásleves csirkehússal
Gulyásleves light módra- vagyis csirkehússal: A hagymát a felforrósított olajon megpirítom, hozzáadom a hús kockákat, amit kifehéredésig pirítok...
Hamiskás gulyásleves
Hamiskás gulyásleves: Kockára vágott hagymát olajon megpároltam, beletettem a szintén kockára vágott 3 db sárga- és 2 db fehérrépát....
Babgulyás
Nemzeti eledele a magyaroknak, mely a magyar konyha egyik kuriózumának számít. Soha nem lehet megunni, tápláló, ízletes. Nem véletlen vált sok ember kedvenc eledelévé. Nagyon változatosan tudjuk elkészíteni, lehet babgulyás, vagy éppen krumpligulyás, sertéshússal, - marhahússal, sok vöröshagymával, zöldséggel, sárgarépával. A pörköltnek közeli rokon étele. Készíthetjük bográcsban vagy fazékban.