Linkek a témában:
Gazdag gombaleves
A karalábét megmossuk, megtisztítjuk és hosszú rudacskákra vágjuk.
Gombakrémleves sült sajtmetélttel
Gombakrémleves sült sajtmetélttel: Hozzávalók 3 főre: kb. 30 dkg csiperkegomba, 1 közepes méretű burgonya, fél fej vöröshagyma, kb. 8 dl víz, só, bors, 1 ágacska rozmaring, 3 dl sűrű tejföl, 10-15 dkg süthető sajt, pici zsiradék
Gombakrémleves
Gombakrémleves: Olajon megpirítom a kockára vágott hagymát, krumplit, gombát..
Gombaleves gerslivel
A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra szeljük, a gombát és a sárgarépát vékonyan felszeljük
Gombareceptek
Mit kezdjünk a konyhában a gombákkal? Mit főzzünk, készítsünk gombából? A termesztett gombák, a fehér- és barna csiperke (sampion), laska (Pleurotus), ördögszekér laskagomba, shiitake elkészítésével és gyógyhatású gombák, pecsétviaszgomba (Ganoderma) felhasználásával foglalkozó hírek és receptek. Friss hírek, információk a gombák felhasználásáról, konyhai tippek, trükkök, receptgyűjtemény.
Tejszínes gombaleves
Tejszínes gombaleves: Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a felkarikázott és apróra vágott sárgarépát..